null

Lahden Kaupunki

Kielet Haku
På svenska In English

Maauimalan uimakoulut 2022

Uimakoulut alkavat 6.6.2022. Maauimalassa järjestetään kesän aikana 20 lasten uimakoulua. 

Lasten alkeisuimakoulut

Uinnin alkeita harjoitellaan erilaisten leikkien ja harjoitusten avulla. Tavoitteena on 10 metrin uimataito. Alaikäraja 5 vuotta (ilmoittautua voi elokuun loppuun mennessä 5 vuotta täyttävät). Kesto 10 arkipäivää (pois lukien B kurssi 9 arkipäivää juhannuksesta johtuen). Hinta 45 €.


Lasten jatkouimakoulut

Jatkouimakouluun tulijalta edellytetään, että osaa sukeltaa, liukua ja kellua sekä etenee 20 m vedessä. Tavoitteena on vahvistaa lapsen uimataitoa. Jatkouimakoulussa  ikäraja on 7 – 10 vuotta. Kesto 10 arkipäivää. Hinta 45€.


Ilmoittautumisohje  

1. Huomioithan että voit ilmoittautua ainoastaan yhteen uimakouluryhmään, mukaan lukien varasijapaikat. Maksu suoritetaan ilmoittautuessa.

2. Ilmoittaudu uimakouluun valitsemalla ostoskoriisi se uimakouluryhmä, jolle haluat ilmoittautua.

3. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti (lapsen nimi ja henkilötunnus sekä huoltajan tiedot).

4. Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi. 

5. Saat lopuksi vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Jos ryhmä on jo täynnä, saat paikan varasijalle. Varasijapaikkoja on kolme per ryhmä.

6. Lisätietoja uimaopettajilta ma 9.5.2022 alkaen arkisin klo 9-15 puhelinnumerosta 050 311 9244.

7. Loppukesän uimakouluryhmien vapaille paikoille ilmoittautuminen ma 6.6.2022 alkaen suoraan uimaopettajille puhelinnumerosta 050 311 9244.


Maksu ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on aina sitova. Maksu suoritetaan ilmoittautuessa. Mikäli ryhmän kohdalla ennakkoon päätetty vähimmäisosallistujamäärä (5 lasta) ei täyty ja toiminta peruuntuu, ilmoitamme tästä asiakkaan tilauksen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.
Ryhmämaksut palautetaan ainoastaan, mikäli ryhmä ei toteudu. Ryhmämaksuja ei palauteta, mikäli asiakas keskeyttää ryhmän. 


Tästä suoraan ilmoittautumissivulle: https://www.kuntapalvelut.fi/lahti/courses.php?l=fi

Maauimalan nettisivut: https://www.lahti.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu/uimahallit/maauimala