Miloff Tanssiopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Tervetuloa Miloff Tanssiopistoon aloittamaan 29. toimintavuosi!

Ennen ilmoittautumista luethan Tanssiopiston säännöt!

1. Ilmoittautuminen Miloff Tanssiopiston oppilaaksi tehdään sähköisesti Tanssiopiston ilmoittautumissivuilla. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa kirjallisen lopetusilmoituksen saakka. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kesken lukuvuotta vain lukukauden vaihtuessa. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tanssiopistolla on oikeus tunti- ja opettajamuutoksiin.

2. Käy tutustumassa nettisivuillamme olevaan lukujärjestykseen ja valitse sieltä sopivimmat tunnit. Voit ilmoittautua sähköisesti kaikille kursseille, joissa on tilaa. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle tunnille samalla kertaa. Hae haluamasi kurssit ja lisää ne koriin. 

3. Hae kurssi - painikkeella saat näyttöösi valitsemasi kurssin tiedot. Jos kurssilla on tilaa, varaa itsellesi kurssipaikka painamalla Valitse kurssi ilmoittautumislomakkeelle. Jos kurssi on jo täynnä, voit varata itsellesi varapaikan painamalla Haluan varapaikan. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä tiedot. Laskutusta varten tarvitsemme laskun maksajan henkilötunnuksen kokonaisuudessaan sekä täydellisen laskutusosoitteen. Alaikäiselle tarvitsemme myös huoltajan nimen ja osoitteen laskutusta varten. Suosittelemme myös matkapuhelinnumeron antamista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos jäit varasijalle tai kurssi peruutetaan, otamme yhteyttä.

4. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa ilmoittautumisesi sekä tarvittaessa peruuttaa osallistumisesi. Jos sait varapaikan tai kurssi peruutetaan tanssiopiston toimesta, otamme sinuun yhteyttä.

5. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa kirjallisen lopetusilmoituksen saakka. Tanssituntien peruuttamisesta kokonaan tai osittain on tehtävä lopetusilmoitus toimistolle kirjallisesti ennen lukukauden alkamista. Lopetusilmoitus on hyväksytty vain kun se on tehty toimistolle (ei opettajille). Peruuttamattomasta syys-tai kevätlukukauden oppilaspaikasta/ilmoittautumisesta peritään koko LUKUKAUSIMAKSU. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta. Laskut ovat perintäkelpoisia. Muutosilmoitukset on tehtävä niin yhteystietojen kuin kurssien osalta vain toimistolle.

6. Poissaoloja ei korvata. Voit käydä korvaamassa poissaolotuntisi millä tahansa oman tasosi samanmittaisella tai lyhyemmällä tunnilla. Hyvitysoikeus on voimassa kaksi kuukautta poissaolon jälkeen. Jos keskeytät kurssin, kurssimaksua ei palauteta. Jos kurssi peruutetaan Tanssiopiston toimesta, palautetaan kurssimaksu osittain tai kokonaan. Lasku kurssimaksusta lähetetään sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Veloitamme maksukehotuksen lähettämisestä 5 €/kehotus.

7. Mikäli jokin muu taho maksaa kurssimaksusi, pitää laskun maksaja ja yhteystiedot ilmoittaa jo ilmoittautumisvaiheessa sille varattuun kohtaan ilmoittautumislomakkeella.

8. Tanssiopisto tarvitsee kuvamateriaalia esimerkiksi viestintä- ja markkinointitarkoituksiin valmistettaviin esitteisiin, lehtiartikkeleihin ja sähköisiin julkaisuihin. Tämän lisäksi tiedotusvälineet tarvitsevat toisinaan kuvamateriaalia. Henkilötietolaki edellyttää, että henkilön kuvan julkaisemiseen on saatava kuvattavan suostumus. Alaikäisen puolesta suostumuksen antaa hänen huoltajansa. Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita ja edellytämme tätä myös tiedotusvälineiltä.