Paimion vapaa-aikapalvelut

Kielet Haku
På svenska In English

Näillä sivuilla voit ilmoittautua Paimion kaupungin liikunta- nuoriso- ja kulttuuripalveluiden ryhmiin, retkiin ja tapahtumiin 

ILMOITTAUTUESSASI MENETTELE SEURAAVASTI:

 1. Valitse näiltä hakusivuilta ryhmät ja tapahtumat, joille haluat ilmoittautua.
  Samalla kerralla voit ilmoittautua useampaan ryhmään tai tapahtumaan. Kun olet valinnut kaikki ryhmät, joihin haluat osallistua, klikkaa ostoskoria, jolloin avautuu henkilötietolomake.
 2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti.
  Ilmoittautuessa ilmoita henkilötunnus kokonaisuudessaan (tarvitaan osallistujien yksilöimistä sekä laskutusta varten), sekä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi (ilmoitamme sähköpostilla tai tekstiviestillä mahdolliset ryhmien, retkien yms. muutokset tai peruutukset).
  Huom! Jokainen kurssilainen voi ilmoittautua VAIN OMALLA HENKILÖTUNNUKSELLA (myös alaikäiset). Mikäli osallistuja on alaikäinen, tarvitaan myös huoltajan henkilötunnus.
 3. Täyttäessäsi henkilötiedot, joudut klikkaamaan kohtaa "Olen lukenut ilmoittautumisohjeet ja hyväksyn ehdot", jolloin sitoudut noudattamaan järjestäjän sääntöjä ja ilmoittautumisella maksamaan osallistumismaksun.

  Lue huolellisesti ryhmä- ja tapahtumakohtaiset erityisohjeet, säännöt ja aikataulut ryhmän tiedoista. Ilmoittautumisella hyväksyt myös ne.

 4. Lähetä ilmoittautumislomake.
 5. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos ryhmä on jo täynnä, saat paikan varasijalle.
  Ryhmistä, retkistä yms. ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä materiaalia. Järjestäjä ottaa yhteyttä vain, jos ryhmä tai tapahtuma peruuntuu tai olet saanut paikan varasijalta.
 6. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mihin ryhmiin olet ilmoittautunut. Ellei vahvistusta tule, järjestelmässä on ruuhkaa tai sähköpostiosoitteesi on väärin. Ilmoittautumisnumerolla voi tarkistaa onnistuiko ilmoittautuminen tai ota yhteyttä sivistyspalveluihin.

 7. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan osallistumismaksun.
  Uimahallin ryhmien osalta maksu suoritetaan uimahallin kassalle ja
  muiden ryhmien ja tapahtumien osalta kurssimaksu maksetaan netti-ilmoittautumisen yhteydessä tai kaupungintalon palvelupisteeseen.
 8. Mahdollinen peruutus pitää tehdä sivistyspalveluihin (p. 02 474 5316).
  Osallistumismaksun maksamatta jättäminen tai ryhmästä/tapahtumasta poisjääminen ei riitä peruutukseksi eikä poista osallistumismaksun maksamisvelvoitetta.

MAHDOLLISESTA PERUUTUKSESTA ON ILMOITETTAVA VIIMEISTÄÄN VIIMEISENÄ ILMOITTAUTUMISPÄIVÄNÄ SIVISTYSPALVELUIHIN aukioloaikojen puitteissa, muutoin osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan.
Myöhemmin maksutta voi peruuttaa vain, mikäli toimittaa sairaustodistuksen. Maksumuistutuksesta perimme 5 €. Maksut ovat ulosottokelpoisia.


Lisätietoja ryhmistä antavat: 

sivistyspalveluiden toimisto p. 02 474 5316

liikuntasuunnittelija p. 02 474 5314

erityisliikunnanohjaaja p. 02 474 5329

nuoriso-ohjaaja p. 02 474 5326 

kulttuuriasiainhoitaja p. 02 474 5319

kulttuuri- ja museosuunnittelija p. 02 474 5230

vapaa-aikatoimen päällikkö p. 02 474 5315Tietosuojaseloste: Kurssien tai ryhmien hallintajärjestelmän henkilötietokanta (Hellewi).