Pirkan opisto, musiikki

Kielet Haku

Ilmoittautumisohjeet löytyvät ruudun vasemmasta laidasta "Ohjeet" -painikketta klikkaamalla.

Kurssihaku:

Voit selata ja lukea koko kurssiohjelmaa klikkaamalla ruudun vasemmasta laidasta löytyvää "Kurssit" -painiketta. Voit selata kursseja osaston, pääluokan ja aineryhmän perusteella. Hae kursseja - toiminnolla voit etsiä kursseja hakusanalla (esim. kurssinumero, osasto, kurssin sisältö, opettaja tai paikka).

Lue myös tämä ennen ilmoittautumista:

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun (koko vuoden kurssille ilmoittautuessasi sitoudut masamaan sekä syksyn että kevään). Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, ota välittömästi yhteyttä opiston toimistoon.

 2. Netti-ilmoittautumisen yhteydessä kurssin voi maksaa ruudulle ilmestyvän pankkiyhteyskuvakkeen (paina "maksa" kuvaketta) tai Sportti- ja KulttuuriPassi- tai Smartumin -kuvakkeiden kautta painamalla kyseistä kuvaketta. Jos olet oikeutettu alennukseen, älä käytä tätä maksutapaa.

3. Mikäli et maksa kurssia vielä ilmoittautumisen yhteydessä, sinulle lähetetään lasku. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mahdolliset laskua koskevat huomautukset on tehtävä toimistoon ennen eräpäivää. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Opiston kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia.

4. Pirkan opiston kurssien maksuvälineenä käyvät Smartum kulttuurisetelit ja liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Tyky Online, Virikesetelit sekä Smartum verkkomaksu, Smartum mobiilimaksu, sportti- ja kulttuuripassi sekä Eazybreak -mobiilisetelit verohallinnon ohjeiden mukaisesti. Opistolla ei ole korttimaksupäätettä.
Mikäli haluat suorittaa maksun em. maksuvälineillä, älä jää odottamaan laskua. Maksut lyhytkursseista on suoritettava ennen kurssin alkamista ja koko lukukauden kestävistä kursseista viimeistään 15.9.2017 mennessä opiston toimistoon, Lempäälän toimipisteeseen tai Pirkkalan toimipisteeseen. Smartumin verkkomaksujen kuitit lyhytkursseista on toimitettava opiston toimistoon tai toimipisteeseen ennen kurssin alkamista ja koko lukukauden kestävistä kursseista viimeistään 15.9.2017 mennessä. Tositteesta tulee näkyä selvästi, minkä kurssin maksun asiakas on maksanut. Vastaavat kevätkauden maksukuitit on toimitettava opistolle 1.12.-31.1.2018 välisenä aikana.

Saadaksesi työttömän alennuksen, toimita TE-toimiston lomake ”Todistus työnhaun voimassaolosta” lyhytkurssien osalta viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista ja koko syyslukukauden kestävien kurssien osalta viimeistään 15.9.2017 opiston Nokian toimistoon tai Pirkkalan / Lempäälän toimipisteeseen. Jälkikäteen alennuksia ei myönnetä.

Katso tarkemmat tiedot opiston kotisivuilta www.pirkanopisto.fi.

5. Mahdollinen peruutus pitää tehdä opiston toimistoon p. 03 5652 2500 tai pirkanopisto@nokiankaupunki.fi tai netin kautta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Seitsemän päivän jälkeen, mutta ennen kurssin alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan 20e tai enintään kurssimaksu (mikäli kurssin hinta on alle 20e). Jos kurssi on jo ehtinyt käynnistyä, peritään koko kurssimaksu.
Lyhytkursseille osallistumisen peruutus tulee aina tehdä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssia. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään koko kurssimaksu.
Jos olet ilmoittautunut koko vuoden kestävälle kurssille, etkä halua jatkaa enää kevätkaudella, kurssipaikan perumisesta on ilmoitettava opiston toimistoon marraskuun loppuun mennessä.

6. Mikäli opisto peruu kurssin, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä ennen kurssin alkua. Jos olet jo maksanut kurssin, ota yhteyttä toimistoon maksun palauttamiseksi (tilinumero).

7. Tutustu opiston ilmoittautumisohjeisiin myös kotisivuilla www.pirkanopisto.fi sekä netti-ilmoittautumisen ohjeisiin ruudun vasemmassa reunassa olevassa Ohjeet –valikosta.