Soisalo-opisto

Kielet Haku
På svenska In English

7102401 Metsää keholle, mielelle ja sielulle, Vihtari

Tule mukaan metsäluennolle ja -retkelle ikiaikaisen metsäviisausperinnön innoittamana!

Päivä alkaa luennolla, jossa kuulet Mirja Nylanderin kertomana tutkittua tietoa ja vinkkejä metsien ja puiden hyvänolonvaikutuksista. Lisäksi saat vinkkejä millaiseen metsään kannattaa suunnistaa, jos ahdistaa tai päätä pakottaa. Tai miten tehdä metsäinen kehon- ja mielenpuhdistus. Mirja käy läpi ihmisen sielunyhteyttä metsään ja syventyy sielunpuihin. Luennon jälkeen tehdään metsäretki.

Luento Pohjautuu Mirjan 40 vuotiseen metsäammatilliseen kokemus- ja tutkimusperäiseen tietoon, Mirjan suvun yli 700 vuotiseen katkeamattomaan metsäviisausperintöön sekä Mirjan omaan sielunpolulla taivallukseen viimeisen kymmenen vuoden aikana sekä kirkon mystikkojen kuten Avilan Teresan käsitykseen sielusta ja sielun kokemista haasteista. Luennon pohjalla on myös Mirjan kirjat Metsä! Metsäkellintä – terveyttä luonnosta ja Havuja sielulle.

Mirja Nylander on vanhan sääminkiläisen Vesj´kansan metsäviisausperinnön kantaja, joka uskoo vanhan kansanperinteen viisauden sekä tieteenrajat ylittävän nykytutkimustiedon metsistä antimineen olevan parhautta keholle, mielelle ja sielulle. Mirja on MMM, metsuri, metsätalousinsinöörikisällioppilas, keräilytuoteneuvoja, metsämystikko ja tutkivan kirjaileva yrittäjä.

Laita metsäretkelle säänmukainen ulkoiluvarustus ja jalkaan kengät, jotka sopivat metsämaastoon. Metsäretki on hidastempoinen ja leppoisa - ollaan myös paljon paikoillaan.

Kurssi maksaa 23 €. Kurssi sopii erinomaisesti myös lapsille. Ensimmäinen lapsi pääsee maksutta ja toisesta lapsesta pitää maksaa 10 €.

Kurssi pidetään Pirteä Pässissä, Savonrannantie 12 A, Vihtari
Pirteästä Pässistä on mahdollisuus ostaa kahvia kahvileivän kera (8 €).

Opettaja: Nylander Mirja

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 25, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Pirteä Pässi, Savonrannantie 12 A

Päivä ja kello: La: 12.00 - 15.30

Kevätlukukausi: 22.5.2021 - 22.5.2021 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 23,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2020 12.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit