Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut

Kielet Haku

Ohjeet

Palvelun internetyhteys on suojattu. Palveluiden selaamista ja ilmoittautumista varten et tarvitse erillistä käyttäjätunnusta tai salasanaa. Palvelusta riippuen sinulta kysytään ilmoittautumisen yhteydessä perustiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite ja mahdollisesti henkilötunnus tai syntymäaika sekä markkinointilupa työllisyyspalveluiden palveluista ja tapahtumista tiedottamiseen. Linkki palvelun tietosuojaselosteeseen löytyy etusivulta.

Palvelun etusivu

Etusivulta löydät työllisyyspalveluiden asiakaspalvelun yhteystiedot, tietoa tästä ilmoittautumisjärjestelmästä sekä linkin palvelun tietosuojaselosteeseen.

Palvelut

Työllisyyspalveluiden palvelutarjontaa kuten tapahtumia, kursseja, infotilaisuuksia tai ohjausaikoja voit selata ja lukea kohdasta Palvelut. Jokainen ilmoittautumisjärjestelmään viety yksittäinen tapahtuma sisältyy palvelukokonaisuuksiin, jotka on jaettu eri osa-alueisiin. Voit selata tarjontaa palvelukokonaisuuksien, näiden osa-alueiden tai tapahtumakuvausten perusteella.

Palveluhaku

Hae palveluja -toiminnolla voit etsiä palveluita hakusanalla (esim. palvelun sisältö, ohjaajan nimi tai paikka).

Varaukset

Lisää haluamasi tapahtumat varauskoriin klikkaamalla haluamasi tapahtuman Ilmoittaudu-painiketta. Voit poistaa tapahtuman varauskorista klikkaamalla sen kohdalla olevaa Poista varaus -linkkiä. Varauskorissa olevat tapahtumat saat aina esille Varaukset-kuvakkeesta. Jos tapahtuma on jo täynnä, saat varauskoriin tiedon mahdollisesta varapaikasta.

Voit valita varauksiin useampia tapahtumia ennen henkilötietojen lähettämistä. Jos ilmoitat vain itsesi, valitse varauskorissa haluamasi tapahtumat ja täytä henkilötietolomake. Paina lopuksi varauskorin alareunassa olevaa vihreää Lähetä ilmoittautuminen -painiketta.

Joissakin tapauksissa voit ilmoittaa itsesi lisäksi myös muita henkilöitä eri tapahtumiin. Jos ilmoitat useampia henkilöitä samalla varauskorilla, valitse varauskorisivun lomakkeelta tapahtumat ensin yhdelle henkilölle ja täytä henkilötietolomake.

Paina tämän jälkeen varauskorisivun alareunassa olevaa sinistä Lisää uusi osallistuja -painiketta. Sivulle avautuu seuraavaa ilmoittamaasi henkilöä varten uusi henkilötietolomake. Valitse avautuvalta lomakkeelta tapahtumat seuraavalle henkilölle ja täytä lomake. Kun olet ilmoittanut kaikki haluamasi henkilöt, voit lähettää ilmoittautumiset painamalla punaista Lähetä ilmoittautuminen -painiketta.

Jos palveluntarjoaja sallii useamman henkilön ilmoittamisen samaan tapahtumaan, voit lisätä saman tapahtuman useamman kerran varauskoriin. Tapahtuman voi lisätä useamman kerran varauskoriin, jos jo koriin lisättäessä painikkeessa on valittavissa tehtävien varausten lukumäärä. Jos tapahtuman voi lisätä koriin vain kerran, eri henkilöiden tulee ilmoittautua tapahtumiin aina erikseen.

Aikaraja

Voit pitää valitsemiasi tapahtumia varauskorissa tietyn ajan. Kirjoita ja lähetä henkilötiedot ennen tämän aikarajan umpeutumista. Näet ajan kulumisen varauskorin kuvakkeesta.

Henkilötiedot

Täytä lopuksi henkilötietolomake ja lähetä tiedot. Ilmoittautuminen tehdään aina osallistujan tiedoilla. Ilmoitamme palveluihin liittyvistä mahdollisista muutoksista tekstiviestillä. Tämän vuoksi on tärkeää, että matkapuhelinnumerosi on kirjattu oikein. Sähköpostivahvistuksen vuoksi pyydämme huomioimaan, että sähköpostiosoite on myös kirjattu oikein.

Ilmoittautumisen vahvistus

Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sekä näytölle että sähköpostiisi. Ellei sinulla ole sähköpostiosoitetta, tulosta viimeisen sivun tiedot tai ota tiedot muuten talteen. Ellet saanut sähköpostia, vaikka annoit osoitteen, on sähköpostiosoitteeseen saattanut tulla virhe. Ilmoittautumisesi on silti rekisteröitynyt järjestelmään.

Ilmoittautumisen tarkistus ja peruuttaminen

Ilmoittautumisen yhteydessä saamallasi ilmoittautumisnumerolla voit myöhemmin tarkistaa ilmoittautumisesi. Mikäli palvelussa, johon olet ilmoittautunut, on mahdollistettu peruutus netin kautta, voit peruuttaa osallistumisesi (mikäli peruutusaikaa on jäljellä).

Muussa tapauksessa halutessasi peruuttaa osallistumisesi, ota yhteyttä työllisyyspalveluiden asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät etusivulta.