null

Valkeakosken vapaa-aikapalvelut

Languages Sök
Suomeksi In English

Valkeakoskelta löytyy noin 80 liikuntayhdistystä, joiden ohjattu toiminta kattaa kaikki keskeisimmät urheilulajit ja liikuntamuodot.

Liikuntatoimi järjestää ohjattua toimintaa ensisijaisesti niille ryhmille, joita muut toimijat eivät tavoita. Erityistä huomiota kiinnitetään lasten- ja nuorten sekä ikäihmisten liikuntaan.

Nuorisotoimi järjestä lapsille ja nuorille ohjattua toimintaa nuorisotiloissa ja järjestää kesäleirejä Päivölän opistossa.

Harrastava Valkeakoski on koulukerhokonaisuus jossa järjestetään maksutonta harrastus- ja kerhotoimintaa perusopetuksen oppilaille. 

 

Ilmoittautumisohjeet:


1. Valitse näiltä hakusivuilta ryhmät tai leirit, joihin haluat ilmoittautua. Jos ko. ryhmä ei näy aloitussivulla, avaa vasemmasta valikosta "Kurssit"- valikko ja valitse sieltä toivomasi pääotsikko.

2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä ilmoittautumislomake. Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi, joten kirjoita sähköpostiosoitteesi huolellisesti ilmoittautumislomakkeelle.

3. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Liikuntatoimen ryhmistä ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä materiaalia. Lisäinformaatio kesäleireistä lähetetään osallistujille ennen leirin ko. alkua huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

4. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan osallistumismaksun. Kaikkien liikuntatoimen ryhmien osalta maksu suoritetaan uimahallin lippukassalle. Nuorten kesäleirit maksetaan laskulla. Harrastava Valkeakoski koulukerhoryhmät ovat maksuttomia.

5. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mihin ryhmiin olet ilmoittautunut.


Lisätietoja:


Harrastava Valkeakoski
kerhokoordinaattori (pohjoisen koulut) Eija Päiväniemi
040 335 6277
eija.paivaniemi@edu.valkeakoski.fi

kerhokoordinaattori (etelän koulut) Anne Ahonen
040 335 6311
anne.ahonen@edu.valkeakoski.fi

liikuntatoimen ryhmistä 
Liikuntaneuvoja Pauliina Rauhamäki
040 335 6802
pauliina.rauhamaki@valkeakoski.fi


nuorisotoimen kesäleireistä
toimistovirkailija Taija Ketonen
040 335 6821
taija.ketonen@valkeakoski.fi