null

Sodankylän Vapaa-ajan palvelut

Kielet Haku
På svenska In English

1. Valitse näiltä hakusivuilta palvelu, jolle haluat ilmoittautua. Ilmoittautumispainike ilmestyy ryhmän kohdalle, kun ilmoittautuminen alkaa. Päivitä selainta. Ilmoittaudu palveluun, jolloin se lisätään varauksiin (=ostoskoriin). Siirry tämän jälkeen varaukset-sivulle kirjoittamaan henkilötiedot.

2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä ilmoittautumislomake. Laskutusta varten tarvitsemme myös täydellisen henkilötunnuksen. Jos ilmoitat lapsesi (alle 18 v.) kurssille, täytä laskutusosoitekohtaan huoltajan kaikki tiedot. Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi, joten kirjoita sähköpostiosoitteesi huolellisesti ilmoittautumislomakkeelle.

3. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos ryhmä on jo täynnä, saat paikan varasijalle. Ryhmistä ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä materiaalia.

4. Ota muistiin ilmoittautumisnumero sekä ryhmän varausnumero (=ryhmän tunnus), joita käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa kohdasta
Omat tiedot, mihin ryhmiin olet ilmoittautunut. Omat tiedot- kohdassa voit perua ilmoittautumisesi, jos ryhmän alkamiseen on vähintään 7 päivää. Tämän jälkeen peruminen netin kautta ei ole enää mahdollista.

5. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan osallistumismaksun. Lasku lähetetään erikseen jälkikäteen. Emme hyvitä käyttämättömiä kausi/kk- tai kurssimaksuja.
6. Jos maksat muulla maksutavalla esim. e-passilla yms. voit valita ilmoittautuessasi kohdan maksan e-passilla. Suorita tällöin maksu mobiilisovelluksella heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli maksat seteleillä, toimita setelit mahdollisimman pian ryhmän ohjaajalle. Jälkikäteen laskua ei voi muuttaa enää maksettavaksi seteleillä, vaan se tulee maksaa.
Lisätietoja ryhmistä antavat ohjaajat ja liikuntapalveluiden henkilökunta.