null

Turun kaupungin museot

Kielet Haku
På svenska In English


PÄIVITYS: 7.6.2021 alkaen museoihin ei tarvita ennakkovarausta. Huomioikaa, että tästä huolimatta asiakasmääriä voidaan joutua rajoittamaan. Jo tehdyt varaukset ovat voimassa. Ennakkovarauksen saattaa tarvita jatkossa esim. opastuksiin ja tapahtumiin osallistumiseen. 


TERVETULOA! 

Täällä voit varata museokäynnin Apteekkimuseo & Qwenselin taloon, Biologiseen museoon, Turun linnaan, Luostarinmäelle ja WAMiin. Lisäksi varattavissa on opastettuja kierroksia Turun linnassa.
 

VARAUKSEN TEKEMINEN MUSEOVIERAILULLE

HUOM! JOKAISELLE VIERAILIJALLE TULEE TEHDÄ OMA VARAUS. MYÖS VAUVOILLE JA TAAPEROILLE. 


Varattavissa olevat kunkin museon vierailuajankohdat ja Turun linnan opastetut kierrokset löytyvät sinisestä palkista kohdasta ”Museot”. 

Voit varata vain yhden henkilön vierailun kerrallaan. Varatessasi useamman henkilön vierailun samalle ajankohdalle, tee jokaiselle vierailijalle oma varaus. Myös lapsille (ml. vauva- ja taaperoikäiset) tulee tehdä oma varaus. Lapsen varauksen voi tehdä huoltajan yhteystiedoilla. 

Vahvistus tehdystä varauksesta saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vastaanottamasi sähköpostiviesti toimii varauksena. 

VARAUKSEN PERUMINEN

Varauksen voi perua viimeistään vierailua edeltävänä päivänä tai joissain tapauksissa myös samana päivänä sähköpostivahvistuksessa olevan Tarkista ilmoittautumistiedot -linkin kautta.

LIPPUJEN VOIMASSAOLO

Varattu lippu on voimassa vain varauksen yhteydessä ilmoitetun ajan. Vieraile museossa valitsemasi aikavälin sisällä.

LIPPUJEN MAKSAMINEN

Varattu museovierailu maksetaan museon lippukassalla saavuttaessa museoon. Huomioithan, että emme ota tällä hetkellä vastaan käteistä turvallisuussyistä. Vierailun voi myös maksaa Museokortilla tai voimassa olevilla museon hyväksymillä etuseteleillä sekä Tyky-rannekkeella.

TURVALLINEN MUSEOVIERAILU 

Huomioithan koronatilanteeseen liittyvät ohjeet turvaetäisyyksistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä museovierailulla. Museoihin ei pidä mennä, jos on flunssan oireita. 

Huom! Tämän hetkisestä koronatilanteesta johtuen museoiden avoinna oloon ja tehtyihin varauksiin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osoitteessa turku.fi/museo. Mikäli jo varattu vierailu joudutaan perumaan, ilmoitetaan tästä henkilökohtaisesti varauksen tehneelle.

Turun kaupungin museot pidättää itsellään oikeuden muutoksiin. 

ONGELMATILANTEISSA OTA YHTEYTTÄ VALITSEMAASI MUSEOON

Apteekkimuseo ja Qwenselin talo, apteekkimuseo@turku.fi
Biologinen museo, biologinenmuseo@turku.fi
Turun linna, turunlinna@turku.fi 

Henkilörekisteri / Kurssien ja ryhmien hallintajärjestelmän henkilötietokanta (Hellewi) 

Museoiden Hellewi-verkkopalvelun saavuttavuusseloste

Turun kaupungin palautepalvelu


Ajankohtaista

  • Etätyöpaja Yhdessä ympäristössä -projektin toiminnan laajentamisesta

    Aika: 5.10.2021 - 5.10.2021 (Tunteja: 1)
    Saatavilla alkaen: 24.8.2021 0.00
    Saatavilla asti: 3.10.2021 23.59
    Paikkoja: 50 Ilmoittautuneita: 2 Vapaita paikkoja: 48